OVER PASCAL

Oprichter van Bike Spirit

Als rasechte buitensporter heb ik flink wat ervaring opgedaan in de afgelopen 25 jaar. Ik ging sportklimmend de wereld rond en op de mountainbike door o.a. Schotland, Dolomiten en Alpen voor de beste trails. Met mijn vriendin fietste ik een stevige Transalp van 350 km en 12.500 hm (dwars ‘over’ de alpen). In België reed ik af en toe een endurowedstrijd, maar competitie bleek niet mijn ding. Verder lust ik graag een bikepark op z’n tijd. Maar ook dichtbij huis is ’t genieten van alles wat mountainbiken biedt: sportieve inspanning, technisch rijden en genieten van de betoverende natuur van Zuid-Limburg en de grensregio.

Ik werk sinds 15 jaar als gediplomeerd mountainbike- én sportkliminstructeur voor verschillende organisaties. Met ‘Bike Spirit’ wil ik mijn mountainbike-passie en kennis op jou overdragen. Kom mee en ik laat je met tróts mijn 5-sterren regio zien!

Wil je weten wat ik verder nog doe in mijn dagelijks leven? Als freelance fotograaf beleef ik iedere dag grote en kleine avonturen, zie Nose for Photography.

Pascal Moors, oprichter Bike Spirit.

Artikel Limburgs Dagblad/ e-MTB in Zuid-Limburg

Bike spirit verzorgt clinic voor journalist.